Forbered for sol

Snart banker sommeren på døren, og lyset og varmen er på vei. Som kroppene våre har lengtet! Føler du deg litt blek og gusten? Ingen fare, du kan gi ansiktet ditt litt hjelp på veien og få en frisk glød raskere. Men husk å beskytte deg underveis, og gi huden din de beste forutsetningene for å ta imot solen. Vi ønsker selvsagt å nyte solen mest mulig når den viser seg igjen, men begynn med en passe dose. Solen er sterkere enn du tror nå på våren. Du ønsker å bli brun, ikke rød. Ikke glem solfaktor! 


Vår nye Aloe Sunscreen har solfaktor 30 og gir deg god beskyttelse også på sommerens mest solrike dager. Smør deg sjenerøst inn over hele kroppen. Ikke glem vanskelige steder som ører og føtter. Og husk at selv om Aloe Sunscreen er ekstra vannfast, har du likevel ikke samme beskyttelse etter bading som før, så smør deg inn på nytt etter hver dukkert.


Et hett tips er å alltid ha en Aloe Vera Gelly i vesken, da er du klar for alle hverdagens utfordringer. Her har du praktisk talt planten på tube. Har du blitt solbrent? Eller har du fått et kløende insektstikk? Da kommer denne helten til unnsetning. Pleiende, beroligende, fuktighetsbevarende. Og fullstappet med vår fineste Aloe vera.


Nå er du klar for solen!


Planten på tube

Deilige bad og herlige dager på stranden – eller brent hud og kløende insektstikk? Aloe Vera Gelly kan være forskjellen mellom en herlig sommerdag og en langtrukken plage. Med Aloe Vera Gelly i vesken er du klar for alle hverdagens utfordringer. Pleiende, beroligende, fuktighetsbevarende – og fullstappet med vår fineste Aloe vera.

Før i tiden strøk man et ferskt Aloe vera-blad rett på huden når man for eksempel hadde brent seg, eller på tørr hud for å gjøre den myk og smidig igjen. I dag bruker vi som kjent den innerste geleen fra vår egen Aloe vera i de aller fleste av produktene våre, på grunn av de pleiende egenskapene. Vår storselgende Aloe Vera Gelly inneholder selve planten – stabilisert i en tube. 

Fordeler:

  • Et allroundprodukt for hele kroppen
  • Absorberes raskt av huden uten å klisse
  • Beroligende og pleiende

Brukstips

Oppbevar Aloe Vera Gelly i kjøleskapet, så får du en ekstra kjølende effekt hvis du for eksempel har brent deg eller har fått et kløende insektstikk.  

Visste du at ....Det finnes cirka 400 ulike arter av Aloe vera.

Aloe veraen i vinduet ditt passer godt som soveromsplante, fordi den avgir oksygen og absorberer karbondioksid om natten.


Til produktet på min hjemmeside. logg inn og bestill, - enkelt
Kontakta mig