Mitt navn er Gro Randi Frøyland, Jeg bor i Haugesund og er utdannet fysioterapeut. 

Høsten 2012 ble jeg introdusert for Forever produktene og ble forhandler. Jeg oppdaget at både jeg, min familie og mine klienter hadde glede av produktene.

Dette ble et supplement i min praksis som jeg har hatt stor glede av.

Forever har gitt meg en mulighet til å arbeide med team. Her får jeg virkelig praktisis på hva jeg er utdannet i, å jobbe med grupper for å fremme helse, nærvær, vekst og personlig utvikling.

Jeg har til enhver tid hele sortimentet av varer i butikken, og du kan få varene på dagen.


GRO Kontakt meg

Forbered for sol

Snart banker sommeren på døren, og lyset og varmen er på vei. Som kroppene våre har lengtet! Føler du deg litt blek og gusten? Ingen fare, du kan gi ansiktet ditt litt hjelp på veien og få en frisk glød raskere. Men husk å beskytte deg underveis, og gi huden din de beste forutsetningene for å ta imot solen. Vi ønsker selvsagt å nyte solen mest mulig når den viser seg igjen, men begynn med en passe dose. Solen er sterkere enn du tror nå på våren. Du ønsker å bli brun, ikke rød. Ikke glem solfaktor! 


Vår nye Aloe Sunscreen har solfaktor 30 og gir deg god beskyttelse også på sommerens mest solrike dager. Smør deg sjenerøst inn over hele kroppen. Ikke glem vanskelige steder som ører og føtter. Og husk at selv om Aloe Sunscreen er ekstra vannfast, har du likevel ikke samme beskyttelse etter bading som før, så smør deg inn på nytt etter hver dukkert.


Et hett tips er å alltid ha en Aloe Vera Gelly i vesken, da er du klar for alle hverdagens utfordringer. Her har du praktisk talt planten på tube. Har du blitt solbrent? Eller har du fått et kløende insektstikk? Da kommer denne helten til unnsetning. Pleiende, beroligende, fuktighetsbevarende. Og fullstappet med vår fineste Aloe vera.


Nå er du klar for solen!