Du er på søk etter naturlige kost- skjønnhet og velvære produkter basert på naturlige ingredienser som er fri for tilsetninger. 

Her er min historie etter at jeg ble presentert for Forever Living sine produkter høsten 2012 og jeg ble forhandler da jeg så at produktene var gode selskapet stabilt og jeg hadde mulighet til å jobbe fra hvor og når jeg ville. 

Mitt navn er Gro Randi Frøyland, Jeg bor i Haugesund og er utdannet fysioterapeut. 

Jeg oppdaget at både jeg, min familie og mine klienter hadde glede av produktene.

Dette ble et supplement i min praksis som jeg har hatt stor glede av.

Forever har gitt meg en mulighet til å arbeide med team. Her får jeg virkelig praktisis på hva jeg er utdannet i, å jobbe med grupper for å fremme helse, nærvær, vekst og personlig utvikling.

Jeg har til enhver tid hele sortimentet av varer i butikken, og du kan få varene på dagen.


GRO 

Her er våre nykommere denne sesongen. 

Aloe Sunscreen

Ekstra vannfast solbeskyttelse En rikt kremet solbeskyttelseslotion som trekker raskt inn i huden uten å klebe. Aloe Sunscreen kombinerer fysikalsk og kjemisk solfilter og gir deg dermed effektiv beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler. At den er ekstra vannfast betyr at du har en viss beskyttelse igjen også etter at du har tatt en dukkert.

En grønn nykomling

Får du alltid i deg så mye frukt og grønt som du skulle ønske? Hvis ikke, har vi en god nyhet til deg. Forever Supergreens er en skikkelig kraftpakke, proppet med grønne godsaker, vitaminer og mineraler. Pakket i praktiske porsjonsposer, perfekte å ta med når du er på farten. Nå trenger ikke den aktive livsstilen din lenger å stå i veien for et grønt kosthold.

Kontakt meg